Ulei de măsline și sare de mare chipsuri de Kale

Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Uleiul de măsline și chipsurile de sare de mare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți sare de mare grosieră, cum ar fi sel gris, lacinato kale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Sare Și Piper Chipsuri De Lotus, și Chipsuri de sare și oțet de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Clătiți varza și uscați bine cu un prosop de bucătărie. Rupeți frunzele de pe coaste; aruncați coastele. Tear frunze în 4-in. bucăți.
Turnați uleiul într-un bol mare, adăugați kale și sare și aruncați pentru a acoperi uniform.
Aranjați frunzele într-un singur strat pe 2 foi de copt cu margini.
Coaceți, schimbând pozițiile tăvii după 13 minute, până când frunzele sunt crocante, dar nu se rumenesc, cu 5 până la 7 minute mai mult.
*Puteți folosi ciorchini mai mari, dar veți avea nevoie de mai mult ulei și condimente și poate o a treia tigaie.