Ulei de măsline roșii prăjite și fenicul cu fasole albă

Ulei de măsline roșii prăjite și fenicul cu fasole albă
Roșiile prăjite cu ulei de măsline și feniculul cu fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguțe de oregano, Ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Ulei de măsline-roșii prăjite și fenicul cu fasole albă, Fasole albă cu roșii prăjite, și Ton la grătar cu piure de fasole albă, tapenadă de măsline și roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 cm. F. Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1/2 cană. Tăiați becurile de fenicul și tăiați-le pe jumătate vertical.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați fiecare bec pe jumătate Ito pene de 1/2 inch lățime, lăsând niște minereu atașat la fiecare pană.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pene de fenicul într-un singur strat; se presară cu 1 linguriță sare grosieră. Gatiti pana cand feniculul incepe sa se rumeneasca si sa se inmoaie, intorcandu-se ocazional, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
FeniculFenicul
5
Adăugați roșiile, oregano, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit; se presară cu 1 linguriță sare grosieră și 1 linguriță piper. Îndoiți ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare GrosierăSare Grosieră
TomateTomate
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
PiperPiper
6
Transferați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Coaceți fenicul și roșiile până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se amestecă în fasole și 6 linguri de frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
FasoleFasole
9
Coaceți 5 minute mai mult pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați amestecul într-un castron mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presară cu frunzele tocate rămase.
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista