Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan)

Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan)
Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 222 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegană servește 2 și costă $2.35 pe portie. 948 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ciuperci woodear, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Udon Cu Bulion De Ciuperci, Varză Și Igname, Udon cu bulion de ciuperci, varză și igname, și Taitei Udon cu ciuperci Shiitake în bulion de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile woodear și morels într-o cratiță medie și acoperiți cu 1 1/2 litri de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute în timp ce ciupercile se rehidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați resturi și tulpini proaspete de ciuperci, botton de 1 inch de scallions, căței de usturoi, ceapă și kombu în oală. Se aduce la fierbere și se reduce la un sub-foc mic. Gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
KombuKombu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, smulgeți tulpinile centrale dure din ciupercile woodear și aruncați-le. Feliați lemnurechi și moreluri în fâșii și transferați într-un castron mic. Feliați ciupercile proaspete și adăugați-le în castron (dacă utilizați enoki, rezervați separat). Tăiați fin blaturile de scallion rămase și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Când bulionul se fierbe la foc mic, se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se întoarce în oală, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați sos de soia și mirin și condimentați după gust cu sare. Ar trebui să aveți aproximativ 1 litru de bulion. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un wok sau o tigaie de 12 inci la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați ciuperci (cu excepția enoki, dacă utilizați) și amestecați până se rumenesc ușor și complet fragede, aproximativ 2 minute. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați uleiul de lingură rămas și încălziți până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se adaugă varza și se prăjește până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Se transferă în farfurie cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Gatiti udon in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, adaugand tofu prajit in apa in timp ce se gatesc pentru a se incalzi. Strecurați și împărțiți tăiței între două boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă bulion fierbinte peste tăiței. Se acoperă cu scallions tocate, ciuperci prăjite și varză, Enoki crude (dacă se utilizează) și tofu prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
14
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate13
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista