Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan)
Udon japonez cu ciuperci-bulion de soia cu ciuperci prăjite și varză (Vegan) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 222 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegană servește 2 și costă $2.35 pe portie. 948 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ciuperci woodear, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Udon Cu Bulion De Ciuperci, Varză Și Igname, Udon cu bulion de ciuperci, varză și igname, și Taitei Udon cu ciuperci Shiitake în bulion de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile woodear și morels într-o cratiță medie și acoperiți cu 1 1/2 litri de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute în timp ce ciupercile se rehidratează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Morel
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți ciupercile cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați resturi și tulpini proaspete de ciuperci, botton de 1 inch de scallions, căței de usturoi, ceapă și kombu în oală. Se aduce la fierbere și se reduce la un sub-foc mic. Gatiti 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Kombu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, smulgeți tulpinile centrale dure din ciupercile woodear și aruncați-le. Feliați lemnurechi și moreluri în fâșii și transferați într-un castron mic. Feliați ciupercile proaspete și adăugați-le în castron (dacă utilizați enoki, rezervați separat). Tăiați fin blaturile de scallion rămase și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Când bulionul se fierbe la foc mic, se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se întoarce în oală, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați sos de soia și mirin și condimentați după gust cu sare. Ar trebui să aveți aproximativ 1 litru de bulion. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-un wok sau o tigaie de 12 inci la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
8
Adăugați ciuperci (cu excepția enoki, dacă utilizați) și amestecați până se rumenesc ușor și complet fragede, aproximativ 2 minute. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Adăugați uleiul de lingură rămas și încălziți până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Se adaugă varza și se prăjește până se înmoaie și se carbonizează în pete, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Se transferă în farfurie cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
12
Gatiti udon in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, adaugand tofu prajit in apa in timp ce se gatesc pentru a se incalzi. Strecurați și împărțiți tăiței între două boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se toarnă bulion fierbinte peste tăiței. Se acoperă cu scallions tocate, ciuperci prăjite și varză, Enoki crude (dacă se utilizează) și tofu prăjit.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.