Turte De Cârnați De Curcan

Turte De Cârnați De Curcan
Turcia cârnați chiftele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Turte De Cârnați De Curcan, Turte De Cârnați De Curcan, și Sage Turcia Cârnați Chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa in 1 lingura de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Între timp, amestecați împreună firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ceapa în firimituri (tigaie de rezervă), apoi adăugați curcan, nucșoară, scorțișoară, cayenne, cuișoare, gălbenușuri, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Formați chiftele de 24 (2 inci lățime) (aproximativ 1/2 inch grosime) cu mâinile umede și aranjați pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu până când este fierbinte, apoi gătiți chiftelele în loturi, rotind o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie, apoi păstrați cald într-o tigaie, acoperită ușor cu folie, în cuptor. Ștergeți tigaia și adăugați 1 lingură de ulei între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
* Puteți înlocui curcanul cu carne de porc măcinată de 2 lb (nu slabă).pot fi formate (dar nu fierte) cu 1 zi înainte și răcite. chiftelele gătite la cald pot fi păstrate la cuptor până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista