Turte De Cârnați De Curcan
Turcia cârnați chiftele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Turte De Cârnați De Curcan, Turte De Cârnați De Curcan, și Sage Turcia Cârnați Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Gatiti ceapa in 1 lingura de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste, 6 pana la 8 minute.
Între timp, amestecați împreună firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 5 minute.
Adăugați ceapa în firimituri (tigaie de rezervă), apoi adăugați curcan, nucșoară, scorțișoară, cayenne, cuișoare, gălbenușuri, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru și combinați bine.
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Formați chiftele de 24 (2 inci lățime) (aproximativ 1/2 inch grosime) cu mâinile umede și aranjați pe foaie.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc mediu până când este fierbinte, apoi gătiți chiftelele în loturi, rotind o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 8 minute pe lot.
Scurgeți scurt pe prosoape de hârtie, apoi păstrați cald într-o tigaie, acoperită ușor cu folie, în cuptor. Ștergeți tigaia și adăugați 1 lingură de ulei între loturi.
* Puteți înlocui curcanul cu carne de porc măcinată de 2 lb (nu slabă).pot fi formate (dar nu fierte) cu 1 zi înainte și răcite. chiftelele gătite la cald pot fi păstrate la cuptor până la 30 de minute.