Turnover de ceapă dulce
Turnover-urile cu ceapă dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție conține 525 de calorii , 11 g de proteine și 30 g de grăsimi . Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD per porție. Dacă aveți pesmet, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 32% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Turnovers de ceapă cu bacon , Turnovers de dovlecei de iarnă și ceapă prăjiți și Turnovers de cârnați, spanac și ceapă .
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, zahărul și sarea; tăiați 3/4 cană de unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Adauga treptat apa, amestecand cu o furculita pana cand amestecul formeaza o bila. Formați o minge turtită; înfășurați în folie de plastic și dați la frigider.
Într-o tigaie mare, fierbeți ceapa, rozmarinul și cimbrul în untul rămas, la foc mediu-mic, până când ceapa începe să devină maro auriu.
Adăugați bulion și piper; gătiți la foc mare până când lichidul este absorbit. Se răcește ușor. Într-un castron, bate ouăle; pune deoparte 2 linguri. Se amestecă smântâna și muștarul în ouăle bătute rămase. Se amestecă pesmet, parmezan și amestec de ceapă.
Împărțiți aluatul în șase porții. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare porție într-un format de 6 inci. cerc.
Se aseaza pe doua foi de copt unse. Se pune aproximativ 1/2 cană amestec de ceapă pe o parte a fiecăruia. Îndoiți aluatul peste umplutură; apăsați marginile cu o furculiță un sigiliu.
Ungeți cu ou bătut rezervat.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când umplutura atinge 160° și crusta este aurie.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.