Turmeric condimentat Monkfish cu Chutney de nucă de cocos-mentă

Turmeric condimentat Monkfish cu Chutney de nucă de cocos-mentă
Turmeric condimentat Monkfish cu Chutney de nucă de cocos-mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare includ chutney de nucă de cocos cu mentă , cum se face chutney de nucă de cocos cu mentă, Kebaburi de pui cu condimente indiene cu chutney de Cilantro-mentă, și chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele într-un vas de copt de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați monkfish și întoarceți-vă la strat. La frigider timp de 1 oră. Preîncălziți grătarul. Grătar timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când este gătit;
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Combinați toate ingredientele împreună într-un castron mediu și dați-le la frigider timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți la temperatura camerei.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista