Turduckenul de bile de brânză
Turducken de bile de brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 373 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale, biscuiți, pere Asiatice cu zaruri mici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Turduckenul de bile de brânză, Turducken, și Turducken pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți partea superioară și părțile laterale (dar nu partea de jos) a brânzei spălate sau înflorite cu 2 linguri de cremă de brânză.
Așezați pe o suprafață de lucru și condimentați generos peste tot cu piper. Apăsați ferm chorizo în crema de brânză.
Așezați Manchego și 1/2 cană de cremă de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete. Bateți cu viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind o spatulă de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și formați-l într-un disc subțire suficient de mare pentru a acoperi și a încadra complet stratul de chorizo. (Nu va trebui să spălați mixerul între straturi.) Trageți discul Manchego peste stratul chorizo și apăsați ferm pe toate părțile, astfel încât să adere. Apăsați ferm smochinele în stratul Manchego.
Așezați Emmentalerul și 1/2 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și formați-l într-un disc subțire suficient de mare pentru a acoperi și a încadra complet stratul de smochin. Trageți discul Emmentaler peste stratul de smochin și apăsați ferm pe toate părțile, astfel încât să adere.
Combinați pătrunjelul și arpagicul într-un castron mic și apăsați ferm amestecul în stratul Emmentaler.
Așezați cheddarul și 1/2 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și formați-l într-un disc subțire suficient de mare pentru a acoperi și a încadra complet stratul de plante. Trageți discul cheddar peste stratul de plante și apăsați ferm pe toate părțile, astfel încât să adere. Apăsați ferm para asiatică în stratul de cheddar.
Așezați brânza albastră și 3/4 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și apăsați-l uniform peste para Asiatică pentru a încadra complet stratul de pere asiatice. Apăsați ferm nucile în stratul de brânză albastră.
Așezați brânza de capră și restul de 3/4 cană de cremă de brânză în vasul mixerului și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 30 de secunde. Folosind spatula de cauciuc, răzuiți amestecul în mâini și apăsați-l uniform peste nuci pentru a încadra complet stratul de nucă.
Combinați migdalele, nucile pecan și slănina într-un castron mic și apăsați ferm amestecul în stratul de brânză de capră. Folosind o spatulă plată offset sau mare, robustă, transferați bila de brânză pe o farfurie de servire.
Serviți cu biscuiți sau felii de baghetă. Dacă nu serviți imediat, acoperiți și refrigerați. Lăsați bila de brânză refrigerată să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire.