Turcia într-o ceașcă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați curcanul într-o ceașcă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de cremă de brânză, ardei gras portocaliu, baie de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno, Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți spanacul și crema de brânză cu mixerul electric la viteză mare de aproximativ 1 minut sau până când se amestecă bine.
Tăiați capul de curcan din ardeiul gras galben.
Tăiați triunghiul de 1/2 inch din ardeiul gras roșu pentru zăbrele de curcan.
Tăiați benzi de 1 / 2x1-inch din culorile dorite de ardei gras pentru pene.
Spoon 2 linguri dip în fiecare din 5 (2-la 3-oz) cupe.
Așezați capul de curcan în ceașcă; atașați mazărea pentru ochi folosind baie de spanac. Introduceți triunghiul de piper pentru Turcia wattle.
Așezați benzi de piper colorate în spatele capului pentru pene.