Turcia Umplutura De Mere
Umplutura de mere din Turcia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 104G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1167 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere, cimbru, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 65%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Turcia Umplutura De Mere, Turcia Apple Pecan Umplutura, și Turcia Apple Pecan Umplutura.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă cuburile de pâine, merele, stafidele, sarea, cimbru, salvie și piper.
Chiar înainte de coacere, umpleți ușor curcanul cu 4 căni de umplutură.
Așezați umplutura rămasă într-un 2-qt uns. vas de copt; la frigider până este gata de copt. Frigărui deschideri de curcan; legați toiagele împreună.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 3-3/4 până la 4 ore sau până când un termometru citește 180 CP pentru curcan și 165 CP pentru umplutură, ungând ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.)
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 20-30 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult sau până se rumenesc. Acoperiți curcanul și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și a tăia curcanul. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.