Turcia Ossobuco

Turcia Ossobuco
Turcia Ossobuco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.16 pe portie. O porție conține 554 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, făină, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Ossobuco, Miel Ossobuco, și Ossobuco Tagine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pat picioarele de curcan uscate. Amestecați făina, sarea și piperul, apoi dragați 1 picior în amestec de făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Încălziți 2 linguri de ulei într - o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi piciorul maro, întorcându-se ocazional, aproximativ 5 minute și transferați într-o tigaie mare (17 pe 12 inci). Între timp, dragați un alt picior. Continuați să pregătiți, să rumeniți și să transferați picioarele în același mod, adăugând până la 4 linguri de ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie, apoi adăugați ceapa și hamsiile și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa este aurie și hamsiile se dizolvă, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați vin și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute, apoi amestecați bulionul și roșiile cu sucul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
SucSuc
VinVin
6
Se toarnă lichid peste picioarele de curcan și se acoperă suprafața cu o foaie de hârtie pergament, apoi se acoperă bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Se transferă la cuptor și se fierbe până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați picioarele pe o tăietură și tăiați-le în porții de coapse și tobe, apoi transferați-le pe un platou adânc. Îndepărtați grăsimea din sos. Dacă sosul măsoară mai mult de 3 căni, fierbeți până se reduce. Se condimentează sosul cu sare și piper și se toarnă peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se amestecă împreună usturoiul, pătrunjelul și cojile și se presară peste curcan chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
1
Curcanul poate fi fiert cu 2 zile înainte și răcit în sos, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți în sos, acoperit, într-un cuptor de 350 km F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista