Trufe de ciocolată neagră Twilight

Trufe de ciocolată neagră Twilight
Trufe de ciocolată neagră Twilight este o rețetă fără gluten cu 45 de porții. Acest aperitiv are 97 de calorii, 1 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată de copt, unt, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Trufele de ciocolată neagră, trufele de ciocolată neagră și trufele de turtă dulce cu ciocolată neagră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna groasă, untul, ciocolata de copt, chipsurile de ciocolată și pudra de espresso într-o cratiță la foc mediu; amestecand continuu, gatiti pana ciocolata se topeste intr-un amestec omogen si gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Espresso InstantEspresso Instant
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc.
3
Se toarnă într-un bol și se dă la frigider până când amestecul se întărește, aproximativ 1 oră
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Puneți bile mici din amestecul de ciocolată pe hârtie cerată. Păstrați la frigider până când biluțele se întăresc complet. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista