Trufe De Alune De Ciocolată
Ciocolata alune trufe este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de alune măcinate, zahăr de cofetari, bomboane de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Trufe De Ciocolată-Alune, Trufe De Ciocolată Neagră-Alune, și Ciocolată-Trufe Triple De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, Cerneți împreună zahărul și cacao-ul cofetarilor; deoparte.
Într-o cratiță mică, topiți batoanele de bomboane și untul.
Adăugați cremă și amestec de cacao rezervat. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand amestecul este ingrosat si neted.
Se toarnă într-un 8-in. farfurie pătrată. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Folosind un baller pepene galben sau lingura, forma bomboane în 1-in. bile; apăsați o alună în fiecare. Remodelați bilele și rotiți-le în alune măcinate. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.