Trufe De Alune

Trufe De Alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați trufele de alune. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, alune, ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Trufe De Alune, Trufe De Alune, și Trufe De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți nucile pe o foaie de copt; prăjiți timp de 10 minute. Înfășurați nucile într-un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească 5 minute. Frecați nucile în prosop pentru a îndepărta pielea. Se toacă fin nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Loc 1/2 lb. ciocolată într-o cratiță și gătiți, amestecând constant, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă în smântână, unt de ciocolată-alune și sare. Se amestecă 1/2 cană de nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
CiocolataCiocolata
CremăCremă
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Lăsați să se răcească până când este suficient de gros pentru a scoate cu o lingură, amestecând ocazional, 1 până la 2 ore.
6
Tapetați o foaie de copt cu hârtie cerată. Scoateți 1 Lingură. amestecul răcit și rola între palme pentru a forma o minge de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Așezați pe foaie. Repetați cu amestecul de ciocolată rămas. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
8
Puneți jumătate din ciocolata rămasă într-o cratiță și gătiți, amestecând continuu până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata rămasă. Se amestecă ocazional până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
10
Puneți o minge de ciocolată pe o furculiță și înmuiați-o în ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Lăsați excesul de ciocolată să picure în castron. Întoarceți mingea la foaia de copt. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
12
Presărați bile cu alune rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
13
Lăsați să stea la temperatura camerei sau dați-l la frigider până când este setat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista