Triunghiuri Polenta Umplute Cu Verdeață Picantă Și Brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați triunghiuri de mămăligă umplute cu verdeață picantă și brânză. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1136 calorii, 38g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână verdeață de sfeclă, brânză provolone, fulgi de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, Triunghiuri Picante De Brânză De Capră Și Dovleac, și Triunghiuri Phyllo umplute cu brânză proaspătă (briouats bil jben) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o oală mare de supă și adăugați 5 lingurițe de sare.
Bateți făina de porumb într-un flux subțire și lent. Se amestecă continuu timp de 2 minute. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Se amestecă un minut din fiecare minut pentru un total de patruzeci de minute, apoi se descoperă și se gătește încă cinci minute. Ar trebui să fie cremos și gros în acest moment. Păstrați-l fierbinte până când sunteți gata să asamblați vasul, altfel se va configura.Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la o flacără medie mare. Se prăjește ceapa și usturoiul timp de 1 minut.
Adăugați tulpinile de smog feliate subțire și sotati timp de 3 minute.
Adăugați frunzele. Este în regulă dacă sunt încă ude. Este posibil să trebuiască să le adăugați în loturi pentru a le pune pe toate în oală, așteptând până când prima grămadă "se topește" puțin.
Adăugați fulgii de chili, vinul roșu și 1 linguriță de sare. Se amestecă, se acoperă, se reduce focul la minim și se gătește până când sunt complet fragede. Gustați și reglați fulgii de sare și chili.Ungeți o tigaie cu jumătate de foaie de 13" x 18 " (alias tigaie cu role de jeleu).
Se toarnă jumătate din mămăligă și se întinde într-un strat uniform. Se acoperă cu verdeața sotată (lăsând în urmă orice exces de lichid) și brânza Caciocavallo, distribuindu-le cât mai uniform posibil. Acoperiți cu polenta rămasă și folosiți o spatulă pentru a forma un strat uniform.Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească până când mămăliga s-a întărit, cel puțin câteva ore.
Se coace la 375 până se încălzește, apoi se fierbe până când stratul superior de brânză se rumeneste, apoi se taie în triunghiuri și se servește.