Triunghiuri Polenta Umplute Cu Verdeață Picantă Și Brânză

Triunghiuri Polenta Umplute Cu Verdeață Picantă Și Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați triunghiuri de mămăligă umplute cu verdeață picantă și brânză. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1136 calorii, 38g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână verdeață de sfeclă, brânză provolone, fulgi de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, Triunghiuri Picante De Brânză De Capră Și Dovleac, și Triunghiuri Phyllo umplute cu brânză proaspătă (briouats bil jben) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o oală mare de supă și adăugați 5 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Bateți făina de porumb într-un flux subțire și lent. Se amestecă continuu timp de 2 minute. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Se amestecă un minut din fiecare minut pentru un total de patruzeci de minute, apoi se descoperă și se gătește încă cinci minute. Ar trebui să fie cremos și gros în acest moment. Păstrați-l fierbinte până când sunteți gata să asamblați vasul, altfel se va configura.Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la o flacără medie mare. Se prăjește ceapa și usturoiul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați tulpinile de smog feliate subțire și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați frunzele. Este în regulă dacă sunt încă ude. Este posibil să trebuiască să le adăugați în loturi pentru a le pune pe toate în oală, așteptând până când prima grămadă "se topește" puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați fulgii de chili, vinul roșu și 1 linguriță de sare. Se amestecă, se acoperă, se reduce focul la minim și se gătește până când sunt complet fragede. Gustați și reglați fulgii de sare și chili.Ungeți o tigaie cu jumătate de foaie de 13" x 18 " (alias tigaie cu role de jeleu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă jumătate din mămăligă și se întinde într-un strat uniform. Se acoperă cu verdeața sotată (lăsând în urmă orice exces de lichid) și brânza Caciocavallo, distribuindu-le cât mai uniform posibil. Acoperiți cu polenta rămasă și folosiți o spatulă pentru a forma un strat uniform.Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească până când mămăliga s-a întărit, cel puțin câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se coace la 375 până se încălzește, apoi se fierbe până când stratul superior de brânză se rumeneste, apoi se taie în triunghiuri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista