Triunghiuri Polenta Umplute Cu Verdeață Picantă Și Brânză

Triunghiuri Polenta Umplute Cu Verdeață Picantă Și Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați triunghiuri de mămăligă umplute cu verdeață picantă și brânză. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1136 calorii, 38g de proteine, și 76g de grăsime pe porție. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână verdeață de sfeclă, brânză provolone, fulgi de chili și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Triunghiuri Polenta cu brânză de capră și ciuperci sălbatice, Triunghiuri Picante De Brânză De Capră Și Dovleac, și Triunghiuri Phyllo umplute cu brânză proaspătă (briouats bil jben) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o oală mare de supă și adăugați 5 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Bateți făina de porumb într-un flux subțire și lent. Se amestecă continuu timp de 2 minute. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Se amestecă un minut din fiecare minut pentru un total de patruzeci de minute, apoi se descoperă și se gătește încă cinci minute. Ar trebui să fie cremos și gros în acest moment. Păstrați-l fierbinte până când sunteți gata să asamblați vasul, altfel se va configura.Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la o flacără medie mare. Se prăjește ceapa și usturoiul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați tulpinile de smog feliate subțire și sotati timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Adăugați frunzele. Este în regulă dacă sunt încă ude. Este posibil să trebuiască să le adăugați în loturi pentru a le pune pe toate în oală, așteptând până când prima grămadă "se topește" puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați fulgii de chili, vinul roșu și 1 linguriță de sare. Se amestecă, se acoperă, se reduce focul la minim și se gătește până când sunt complet fragede. Gustați și reglați fulgii de sare și chili.Ungeți o tigaie cu jumătate de foaie de 13" x 18 " (alias tigaie cu role de jeleu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă jumătate din mămăligă și se întinde într-un strat uniform. Se acoperă cu verdeața sotată (lăsând în urmă orice exces de lichid) și brânza Caciocavallo, distribuindu-le cât mai uniform posibil. Acoperiți cu polenta rămasă și folosiți o spatulă pentru a forma un strat uniform.Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească până când mămăliga s-a întărit, cel puțin câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
VerziiVerzii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se coace la 375 până se încălzește, apoi se fierbe până când stratul superior de brânză se rumeneste, apoi se taie în triunghiuri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista