Triunghiuri de patiserie cu pere și brânză albastră

Triunghiuri de patiserie cu pere și brânză albastră
Triunghiurile de patiserie cu pere și brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36 și costă 34 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 115 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de foietaj, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Triunghiuri de patiserie cu pere și brânză albastră, Tarta de foietaj cu pere și prune cu brânză albastră, și Ceapă dulce caramelizată cu galetă de patiserie cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Topiți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa în unt și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și s-a caramelizat până la o adâncime, maro aurie, 30 până la 40 de minute. Se amestecă frecvent în timp ce ceapa se gătește pentru a nu le arde. După ce ați terminat, condimentați cu sare și piper și lăsați-l deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare foaie de foietaj în 9 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Tăiați fiecare pătrat în jumătate în diagonală pentru a obține 36 de triunghiuri.
5
Așezați triunghiurile pe foile de copt pregătite și acoperiți cu ceapa caramelizată, perele și 1 linguriță de brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria este umflată și maro aurie, 20 până la 30 de minute. Se lasă să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista