Tripe fals în sos de roșii: Trippa Finta al Pomodoro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Tripa falsă în sos de roșii: Trippa Fintan al Pomodoro. O porție conține 489 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,66 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pecorino, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Trippan alla Romana (Tripe fiert cu roșii, ierburi și parmezan), Trippan alla romana (Tripe în stil Roman), și Tripe în stil Roman Trippan alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, condimentați cu sare și piper și adăugați oregano. Într-o tigaie antiaderentă, gătiți 1 lingură de unt până se spumează și dispare.
Se toarnă 1/4 din amestecul de ouă în tigaie și se gătește până se solidifică și se alunecă ușor din tigaie, aproximativ 2 minute. Repetați această procedură de 3 ori cu amestecul rămas de unt și ou, lăsând fiecare omletă deoparte să se răcească.
Când omletele sunt reci, tăiați fiecare în benzi groase de 1/4 inci.
Într-o cratiță medie, cu fundul greu, combinați sosul de roșii și chilisul și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Adăugați fâșiile de ou și fierbeți timp de 10 minute. Se acoperă cu Pecorino ras și se servește.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.