Tradiționale Britanice Țâțe

Tradiționale Britanice Țâțe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Baps-urile tradiționale britanice. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, legături de cârnați pentru micul dejun, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Tort Tradițional Britanic De Mamă Duminică Simnel, Pămpălău! Budincă Tradițională Britanică Cu Burete De Fructe Aburite, și Sundried tomate sifon pâine sânii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 2/3 cană de lapte și apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde; amestecul trebuie să fie călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați drojdia și zahărul peste amestecul de lapte încălzit și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Cernem sarea cu făina într-un castron mare. Amestecați ușor amestecul de drojdie cu o furculiță, apoi turnați peste făină; se amestecă cu o lingură de lemn până se formează aluatul, apoi se frământă ușor aluatul cu mâinile. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un bol cu ulei. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați aluatul să dubleze dimensiunea, aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți-l la 425 km F. Puneți aluatul și împărțiți-l în 8 porții. Formați-le în ovale și așezați-le pe foaia de copt, lăsând cât mai mult spațiu între ele. Acoperiți cu folie de plastic, asigurându-vă că folia atinge aluatul pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați să crească încă 15 minute.
6
Îndepărtați folia de plastic, apoi periați blaturile și părțile laterale ale baps-urilor cu laptele de lingură rămas și presărați cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Coaceți până când baps-urile sunt umflate și aurii, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport. Baps-urile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi păstrate într-o pungă de plastic sau într-un recipient acoperit la temperatura camerei timp de până la două zile. Reîncălziți într-un cuptor de 350 km pentru 5 minute pentru a reîmprospăta. Utilizați baps pentru sandwich-uri.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista