Tozzetti
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Tozzetti. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 28. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare kosher, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tozzetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325.
Bateți praful de copt,sarea și 1 3/4 căni de făină într-un castron mediu; setaside. Folosind un mixer electric pe mediu-mare, bateți zahărul și untul într-un mediucastron până la crem, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a amesteca între adaosuri și ocazional sfărâmând părțile laterale ale bolului, până când sunt combinate.Reduceți viteza la minim,adăugați ingrediente uscate și amestecați doar pentru a amesteca. Îndoiți migdalele.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați doar pentru a reuni,de aproximativ 2 ori. Formați-vă într-un jurnal de aproximativ 14" lungime, 2" lățime și 1" grosime.
Așezați buștenulo foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se umflă, crăpați în pete șiîncepând să se rumenească, 25-30 de minute.
Transferfoaie de copt într-o grătar și lăsați Jurnalul să se răcească.
Folosind un cuțit zimțat, feliați logdiagonal 1/2 " grosime. Aranjați felii pe aceeași foaie; coaceți până se rumenesc, 15-20minute. Întoarceți și coaceți până când cealaltă parte estemaro auriu, cu 5-10 minute mai mult.
Transferfoaie de copt într-o grătar.
Lasă-l pe tozzetti să se răcească.
Faceți înainte: Tozzetti poate fi făcut cu 1 săptămânăînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.