Tostadas De Pui
Tostadas de pui ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 297 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită, scoici tostada, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tostadas De Pui, BBQ Tostadas de pui, și Tostadas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți cochilii cu fasole.
Se acoperă cu ingredientele rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.