Tostadas cu carne de porc mărunțită (Tostadas de Tinga)

Tostadas cu carne de porc mărunțită (Tostadas de Tinga)
Tostadas cu carne de porc mărunțită (Tostadas de Tinga) este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de ridichi, carne de porc, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tostadas De Porc Mărunțit Mexican Picant (Tinga), Tostadas De Pui Picant Mărunțit (Tinga), și Tinga Tostadas De Porc + Cartea Cărnii.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de 1/2 inch într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare. Când marginea unei tortilla bule Viguros atunci când muiată în ulei, alunecare tortilla în tigaie. Gatiti tortilla, impingand in ulei ocazional si intorcand o data, pana se rumeneste usor, aproximativ 1 minut in total. Ridicați cu clești și transferați pe foi de copt căptușite cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați pentru a găti tortilele rămase; așezat într-un singur strat. Pe măsură ce se răcesc, stivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Într-un castron, amestecați varza, ridichile și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
4
Puneți amestecul de varză, fasolea prăjită, carnea de porc mărunțită, salsa chipotle, smântâna, brânza și avocado în boluri separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PrăjităFasole Prăjită
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Ulei De PiperUlei De Piper
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Întindeți fasolea pe o tortilla, apoi adăugați carne de porc, varză, salsa, smântână, brânză și avocado după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. La Celian Elite Malbec cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista