Torturile de legume necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 59445 calorii, 840g de proteine, și 4074g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 116,08 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână verdeață de scallion, ulei de măsline, foi de foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Torturi De Legume, Torturi Cu Ciocolată-Amaretti, și Italiană Chiftele Tortes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 1 inch, apoi fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1
Tăiați mărunt ciupercile cu șalotă și cimbru în 2 loturi într-un robot de bucătărie. Saut jumătate de amestec în 2 linguri de unt cu sare și piper după gust într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când ciupercile lichide degajă se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1/4 cană de vin și fierbeți, amestecând, până când vinul se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Transferați într-un castron pentru a se răci, apoi gătiți amestecul de ciuperci rămas în același mod. Condimentează după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, coajați. Forțați cartofii calzi prin moara de alimente într-un castron mare. Se amestecă laptele fierbinte, usturoiul, ceapa verde, restul de 4 linguri unt, mazăre (nu zdrobiți) și sare și piper după gust. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Tăiați 2 felii subțiri pe lungime din părțile opuse ale fiecărei vinete și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inch, apoi periați ambele părți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Aranjați câteva felii de vinete în 1 strat pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și fierbeți în loturi de 2 până la 3 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până când se înmoaie și se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total. Se răcește vinete fierte pe raft broiler 5 minute, apoi se transferă într-o farfurie. Se fierbe restul în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1
Așezați ardeii grași pe părțile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flăcările în sus. (Sau pune ardei pe raft de tigaie broiler aproximativ 2 centimetri de la căldură.) Prăjiți ardeii, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Transferați ardeii într-un castron mare și lăsați să stea, acoperit, 15 minute. Cojiți ardeii, aruncând piei. Tăiați ardeii pe lungime și deschideți-i plat, aruncând semințele și coastele. Se usucă ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Tigăi cu arc de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
2
Întindeți 1 foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 10 1/2 inch. Tăiați marginile și înjumătățiți patiseria pe lungime. Aliniați jumătate din partea laterală a 1 tigaie cu 1 jumătate de patiserie, lăsând o surplombă de 1 1/2 inch în partea de sus și 1 inch de marginea inferioară pe partea inferioară a tigaiei. Apăsați ușor produse de patiserie în partea de jos a tigaie. Repetați cu restul de jumătate de foaie de aluat, astfel încât partea tigaiei să fie complet căptușită. Apăsați ușor împreună marginile de patiserie unde se întâlnesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Rolați o altă foaie de patiserie într-un pătrat de 14 inci și tăiați-o într-o rundă de 10 inci folosind fundul tăvii cu formă de arc ca ghid. (Rezervați resturi de patiserie pentru o altă utilizare.) Puneți rotund în partea de jos a tigaiei și apăsați marginile pentru a sigila. Răciți tigaia căptușită cu patiserie în timp ce repetați procedura cu tigaia rămasă și încă 2 foi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
1
Presărați uniform fundul cojilor de patiserie cu pesmet. Împărțiți ingredientele de umplere între cojile de patiserie în felul următor, condimentând fiecare strat cu sare și apăsând fiecare strat ferm și uniform în tigăi: amestec de cartofi, 1 cană de brânză (1/2 cană fiecare), vinete, amestec de ciuperci (apăsați ferm pe ciuperci cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate și repetați procesul până când prosoapele sunt aproape uscate), ardei prăjiți și brânză de ceașcă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Întindeți foaia de patiserie rămasă pe suprafața ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 16 x 12 inci, apoi tăiați transversal în benzi late de 1/2 inci cu o roată de pizza sau un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Periați surplombul de patiserie cu ou și aranjați jumătate din benzi într-un model de zăbrele deasupra umplerii fiecărei torte. Tăiați benzi la marginea tigaiei. Apăsați ușor capetele benzilor în produse de patiserie pe părțile laterale ale tigăilor, apoi rotiți consola în marginea interioară a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Periați zăbrele și marginile laminate cu ou. Chill tortes 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
1
Poziționați suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și acoperiți cu o foaie mare de folie. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți tortele pe folie în cuptor, rotind tigăile la jumătatea coacerii, până se rumenesc bine, 45 până la 50 de minute (dacă tortele devin prea maronii, marginile cortului cu folie).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Transferați torturile în tigăi într-un raft. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor interioare ale tigăilor și îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigăilor. Torturi reci cel puțin 1 oră (pentru a servi cald) și până la 3 ore (pentru a servi la temperatura camerei).
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Amestecul de cartofi poate fi făcut cu 1 zi înainte de asamblare și amestec de ciuperci 2 zile și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei și condimentați înainte de a continua.Ardeii pot fi prăjiți cu 3 zile înainte de asamblare și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei și uscați-l înainte de utilizare.Puteți asambla torturi cu 1 zi înainte de coacere și servire. Păstrați răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Transferați la cuptorul fierbinte direct din frigider.