Torturi cu ciuperci și brânză de capră
Această rețetă vegetariană servește 30 și costă $1.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Un amestec de suc de lămâie, coriandru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Asigurați-vă propria brânză de capră pentru brânză de capră, cârnați și ciuperci Wellington (sau Pizza!), Tortas de ulei de măsline spaniol | Tortas de Aceite, și Tortas hot Dog la grătar (Tortas de salchicha) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți usturoiul într-un vas mic și adânc de copt și aruncați cu uleiul de măsline, sucul de lămâie și 1 linguriță de sare. Acoperiți și coaceți aproximativ 30 de minute, până când usturoiul este moale și auriu.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Combinați toate ciupercile într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și aruncați cu usturoiul prăjit și 1 linguriță de sare. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 10 minute. Descoperiți și coaceți timp de aproximativ 35 de minute mai mult, până când ciupercile sunt fragede și aurii. Se amestecă cilantro tocat.
Răzuiți o parte din pâine din Centrul rulourilor și așezați rulourile pe o foaie mare de copt, tăiați părțile în sus.
Întindeți ciupercile peste rulouri și coaceți aproximativ 5 minute pentru a croi rulourile.
Întindeți rucola și salsa pe o jumătate din rulouri și brânza de capră pe cealaltă jumătate. Închideți sandvișurile și coaceți aproximativ 5 minute, până când sunt fierbinți și crocante.
Tăiați sandvișurile în jumătate și serviți.