Tortul Pădurii Negre Al Lui Bill Yosses

Tortul Pădurii Negre Al Lui Bill Yosses
Tortul Pădurii Negre al lui Bill Yosses este un vegetarian desert. Această rețetă servește 250. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan | Obțineți rețeta, gălbenușurile de ou, untul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piersici prăjite la cuptor de Bill Yosses cu Elixir de ceai verde, Bill Yosses' Blackberry Buttermilk Bundt cu glazură portocalie, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Notă: Această rețetă face tortul în sine, cu o frișcă, ciocolată rasă și topping de cireșe. Bill Yosses servește tortul într-o cutie de ciocolată (în imagine).pentru a face tort: Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulverizați o tigaie de copt de 11" x 17 " cu spray de gătit, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament și pulverizați din nou. Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului.Topiți untul; transferați într-un castron pentru a se răci. Într-un castron mediu, cernem împreună făina și cacao; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateti ouale, galbenusurile, sarea, vanilia si zaharul intr-un vas de amestecare asezat peste o oala cu apa clocotita pana se incalzeste la atingere; transferați vasul într-un mixer cu suport cu atașament și bateți la viteză medie-mare până când este foarte ușor și triplat în volum, aproximativ 10 minute. Îndoiți ușor amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți ușor aproximativ 1/3 din amestecul de făină de ou în unt topit rezervat, apoi pliați amestecul de unt în amestecul rămas de făină de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți până când tortul revine după atingere, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați tigaia în raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din tigaie; transferați cu pergament pe o tăietură; tăiați tortul în 4 bucăți egale orizontal, pentru a face subțire layers.To faceți frișcă: într-o cratiță mică, presărați uniform gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați frecvent timp de 2 minute; Gatiti la foc mediu-mic pana se dizolva complet gelatina; se ia de pe foc. Într-un castron mare combinați smântâna și vanilia; bateți până se formează vârfuri moi, apoi bateți zahărul și gelatina de cofetărie, fiecare într-un flux constant. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați într-o pungă de patiserie prevăzută cu o gaură de 1/2 inch sau o pungă Ziploc cu tăietură de colț off.To faceți umplutură de cireșe: amestecați cireșele, amidonul de porumb, zahărul, mierea, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; apoi se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește; apoi amestecați până aproape neted. Se răcește până se pregătește use.To faceți sirop simplu: amestecați împreună 1/2 cană de apă, zahăr, miere și rom sau kirsch (dacă utilizați) într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se transferă într-un castron; se răcește până se pregătește use.To faceți așchii de ciocolată: topiți ciocolata și scurtați într-o cratiță de 1 litru la foc foarte mic până se topește și se omogenizează, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Elixir GElixir G
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
KirschKirsch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se toarnă amestecul de ciocolată într-o tigaie căptușită cu folie. Dați la frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1
Așezați 1 bucată de tort pe un platou, apoi pipați frisca în jurul marginii pentru a forma o margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2
Întindeți 1/3 din umplutura de cireșe în centru, apoi întindeți mai multă frișcă deasupra, acoperind umplutura de cireșe. Acoperiți cu un alt strat de tort; repetați procesul de stratificare de încă 2 ori până când se folosește ultimul strat de tort. Înghețați subțire întregul tort cu frișcă și congelați până când frisca este fermă, aproximativ 30 de minute. Tort de îngheț cu frisca rămasă și presărați cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Garnisiți cu cireșe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
4
Se servește imediat sau se dă la frigider.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista