Tortul Pădurii Negre Al Lui Bill Yosses
Tortul Pădurii Negre al lui Bill Yosses este un vegetarian desert. Această rețetă servește 250. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan | Obțineți rețeta, gălbenușurile de ou, untul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piersici prăjite la cuptor de Bill Yosses cu Elixir de ceai verde, Bill Yosses' Blackberry Buttermilk Bundt cu glazură portocalie, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Notă: Această rețetă face tortul în sine, cu o frișcă, ciocolată rasă și topping de cireșe. Bill Yosses servește tortul într-o cutie de ciocolată (în imagine).pentru a face tort: Preîncălziți cuptorul la 32
Pulverizați o tigaie de copt de 11" x 17 " cu spray de gătit, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament și pulverizați din nou. Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului.Topiți untul; transferați într-un castron pentru a se răci. Într-un castron mediu, cernem împreună făina și cacao; pus deoparte.
Bateti ouale, galbenusurile, sarea, vanilia si zaharul intr-un vas de amestecare asezat peste o oala cu apa clocotita pana se incalzeste la atingere; transferați vasul într-un mixer cu suport cu atașament și bateți la viteză medie-mare până când este foarte ușor și triplat în volum, aproximativ 10 minute. Îndoiți ușor amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți ușor aproximativ 1/3 din amestecul de făină de ou în unt topit rezervat, apoi pliați amestecul de unt în amestecul rămas de făină de ou.
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți până când tortul revine după atingere, aproximativ 25 de minute.
Transferați tigaia în raft și răciți complet.
Scoateți din tigaie; transferați cu pergament pe o tăietură; tăiați tortul în 4 bucăți egale orizontal, pentru a face subțire layers.To faceți frișcă: într-o cratiță mică, presărați uniform gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați frecvent timp de 2 minute; Gatiti la foc mediu-mic pana se dizolva complet gelatina; se ia de pe foc. Într-un castron mare combinați smântâna și vanilia; bateți până se formează vârfuri moi, apoi bateți zahărul și gelatina de cofetărie, fiecare într-un flux constant. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Transferați într-o pungă de patiserie prevăzută cu o gaură de 1/2 inch sau o pungă Ziploc cu tăietură de colț off.To faceți umplutură de cireșe: amestecați cireșele, amidonul de porumb, zahărul, mierea, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; apoi se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește; apoi amestecați până aproape neted. Se răcește până se pregătește use.To faceți sirop simplu: amestecați împreună 1/2 cană de apă, zahăr, miere și rom sau kirsch (dacă utilizați) într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se transferă într-un castron; se răcește până se pregătește use.To faceți așchii de ciocolată: topiți ciocolata și scurtați într-o cratiță de 1 litru la foc foarte mic până se topește și se omogenizează, amestecând frecvent.
Se toarnă amestecul de ciocolată într-o tigaie căptușită cu folie. Dați la frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 2 ore.
Așezați 1 bucată de tort pe un platou, apoi pipați frisca în jurul marginii pentru a forma o margine.
Întindeți 1/3 din umplutura de cireșe în centru, apoi întindeți mai multă frișcă deasupra, acoperind umplutura de cireșe. Acoperiți cu un alt strat de tort; repetați procesul de stratificare de încă 2 ori până când se folosește ultimul strat de tort. Înghețați subțire întregul tort cu frișcă și congelați până când frisca este fermă, aproximativ 30 de minute. Tort de îngheț cu frisca rămasă și presărați cu așchii de ciocolată.
Garnisiți cu cireșe deasupra.
Se servește imediat sau se dă la frigider.