Tortul Pădurii Negre Al Lui Bill Yosses

Tortul Pădurii Negre Al Lui Bill Yosses
Tortul Pădurii Negre al lui Bill Yosses este un vegetarian desert. Această rețetă servește 250. O porție conține 13 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan | Obțineți rețeta, gălbenușurile de ou, untul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piersici prăjite la cuptor de Bill Yosses cu Elixir de ceai verde, Bill Yosses' Blackberry Buttermilk Bundt cu glazură portocalie, și tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Notă: Această rețetă face tortul în sine, cu o frișcă, ciocolată rasă și topping de cireșe. Bill Yosses servește tortul într-o cutie de ciocolată (în imagine).pentru a face tort: Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pulverizați o tigaie de copt de 11" x 17 " cu spray de gătit, apoi tapetați fundul cu hârtie pergament și pulverizați din nou. Poziționați un suport pentru cuptor în mijlocul cuptorului.Topiți untul; transferați într-un castron pentru a se răci. Într-un castron mediu, cernem împreună făina și cacao; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Bateti ouale, galbenusurile, sarea, vanilia si zaharul intr-un vas de amestecare asezat peste o oala cu apa clocotita pana se incalzeste la atingere; transferați vasul într-un mixer cu suport cu atașament și bateți la viteză medie-mare până când este foarte ușor și triplat în volum, aproximativ 10 minute. Îndoiți ușor amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți ușor aproximativ 1/3 din amestecul de făină de ou în unt topit rezervat, apoi pliați amestecul de unt în amestecul rămas de făină de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie și coaceți până când tortul revine după atingere, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați tigaia în raft și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din tigaie; transferați cu pergament pe o tăietură; tăiați tortul în 4 bucăți egale orizontal, pentru a face subțire layers.To faceți frișcă: într-o cratiță mică, presărați uniform gelatina peste apă rece; lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați frecvent timp de 2 minute; Gatiti la foc mediu-mic pana se dizolva complet gelatina; se ia de pe foc. Într-un castron mare combinați smântâna și vanilia; bateți până se formează vârfuri moi, apoi bateți zahărul și gelatina de cofetărie, fiecare într-un flux constant. Bateți până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați într-o pungă de patiserie prevăzută cu o gaură de 1/2 inch sau o pungă Ziploc cu tăietură de colț off.To faceți umplutură de cireșe: amestecați cireșele, amidonul de porumb, zahărul, mierea, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; apoi se fierbe, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Se transferă într-un castron puțin adânc și se răcește; apoi amestecați până aproape neted. Se răcește până se pregătește use.To faceți sirop simplu: amestecați împreună 1/2 cană de apă, zahăr, miere și rom sau kirsch (dacă utilizați) într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc și se transferă într-un castron; se răcește până se pregătește use.To faceți așchii de ciocolată: topiți ciocolata și scurtați într-o cratiță de 1 litru la foc foarte mic până se topește și se omogenizează, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Elixir GElixir G
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
KirschKirsch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă amestecul de ciocolată într-o tigaie căptușită cu folie. Dați la frigider până când ciocolata este fermă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Așezați 1 bucată de tort pe un platou, apoi pipați frisca în jurul marginii pentru a forma o margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
2
Întindeți 1/3 din umplutura de cireșe în centru, apoi întindeți mai multă frișcă deasupra, acoperind umplutura de cireșe. Acoperiți cu un alt strat de tort; repetați procesul de stratificare de încă 2 ori până când se folosește ultimul strat de tort. Înghețați subțire întregul tort cu frișcă și congelați până când frisca este fermă, aproximativ 30 de minute. Tort de îngheț cu frisca rămasă și presărați cu așchii de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Garnisiți cu cireșe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4
Se servește imediat sau se dă la frigider.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate0
Revista