Tortul Pădurii Negre a lui Holly

Tortul Pădurii Negre a lui Holly
Tortul din Pădurea Neagră al lui Holly ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 869 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, Zahăr de cofetărie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 39%. Încercați tort din Pădurea Neagră fără ouă , cum se face tort din Pădurea Neagră, Tort Pădurea Neagră, și Tort Pădurea Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 - 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron de dimensiuni medii combinați făina, zahărul alb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați apă, scurtare și 1 linguriță de vanilie. Bateți cu un mixer electric la viteză mică până la medie până când se combină. Apoi bateți la viteză mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouăle și ciocolata topită și bateți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
6
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute. Răciți prăjiturile pe o grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Scoateți prăjiturile din tigăi și lăsați-le să se răcească bine pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Pentru a face glazură: bateți untul până devine pufos. Adăugați treptat 2 căni de zahăr de cofetărie și cacao. Bate bine decât se adaugă laptele, și 1 1/2 lingurite extract de vanilie. Bateți zahărul de cofetărie rămas și orice lapte suplimentar, după cum este necesar pentru răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
1
Scurgeți cireșele rezervând 2/3 cană din lichid. Într-o tigaie cu sos mediu combinați lichidul rezervat și amidonul de porumb, adăugați fructe. Gatiti la foc mediu si amestecati pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 2 minute si apoi amestecati lichiorul de portocale sau cirese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
LichiorLichior
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din capacul de căldură și răciți fără a amesteca.
3
Aranjați un strat de tort pe un vas de servit și întindeți umplutura de cireșe răcită deasupra (rezervați câteva cireșe pentru o garnitură pentru blatul tortului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Așezați al doilea strat pe partea superioară a umpluturii și a înghețului și partea superioară a tortului cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista