Tortul de lire de Limoncello al lui Jan

Tortul de lire de Limoncello al lui Jan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de lire Limoncello al lui Jan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 415 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de lire Limoncello cu umplutură de caș de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Limoncello Cremă De Brânză Pound Cake, și Tort De Lire Limoncello Cu Crustă De Migdale.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Lira tort pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista