Tortul cu pâine portocalie al lui Mary Ann
Tortul cu pâine portocalie al lui Mary Ann necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, coajă de portocală, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Tortul cu strat de portocale al lui Mary Berry, Puddcomplexn Mary (Tort Simplu De Portocale), și Tort De Pâine Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți zahărul și margarina la viteza medie a unui mixer până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați aromă de portocale și albușuri de ou; bate bine.
Adăugați iaurt; bate bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, tărâțele de ovăz, coaja de portocală, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr, amestecând doar până când este umed.
Înveliți o tigaie de pâine de 8 inci cu spray de gătit; puneți aluatul de tort în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet.