Tortul cu mere al lui Pol ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 521 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină cu creștere automată, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tub de grăsime și făină sau tigaie bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
2
Amestecați ouăle, uleiul și zahărul până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
3
Adăugați făină, puțin câte puțin. Se amestecă bine. Aluatul va fi rigid. Îndoiți merele, nuca de cocos și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Lăsați să se răcească 30 de minute în tigaie, apoi îndepărtați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Pentru a face Topping: topiți untul sau margarina, zahărul și laptele în cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere timp de 3 minute.