Tortino de vinete într-un sos Kalamata Olive Marinara

Tortino de vinete într-un sos Kalamata Olive Marinara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Tortino de vinete într-un sos Kalamatan Olive Marinara. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 253 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Dacă aveți provolone, smog elvețian, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza cu dovlecei, vinete și Kalamatan Olive, Loin de miel cu anghinare și vin roșu-sos de măsline Kalamatan, și Sos de anghinare și Marinara de măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor ambele părți ale vinetelor cu ulei, așezați-le pe o foaie de copt într-un singur strat și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie și se rumenesc doar deasupra, aproximativ 15-20 de minute și lăsați deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul, fulgii de ardei roșu și smogul elvețian și sotati până când smogul elvețian s-a ofilit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Se amestecă smântâna, se fierbe, se ia de pe foc și se amestecă în provolonă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Lăsați bietul să se răcească și amestecați ouăle.Acoperiți fundul unei tigaie cu formă de arc unsă cu 1/3 din vinete urmată de 1/2 din amestecul de bietă elvețiană, 1/2 din mozzarella, 1/3 din vinete, amestecul de bietă elvețiană rămas, mozzarella rămasă, vinetele rămase și în final parmigiano reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Chard ElvețianChard Elvețian
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când blatul se rumeneste și părțile laterale clocotesc, aproximativ 25-35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se servește acoperit cu sos marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista