Tortilla de cartofi și Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartoful și Chorizo Tortillan. Această rețetă face 12 porții cu 216 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, ouă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tortilla cu Chorizo, Chorizo Tortilla Caserola, și Tortillan Espanola cu Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Turnați 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați chorizo și prăjiți 5 minute; adăugați cartoful și ceapa și prăjiți până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura și acoperiți tigaia; gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul, ridicați focul și gătiți până când cartofii sunt maro și crocanți, aproximativ încă 5 minute. Între timp, rupeți ouăle într-un castron mare, adăugați laptele, condimentați cu sare și piper și bateți până se spumează.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie, agitând tigaia pentru a distribui uniform ouăle.
Puneți tigaia în cuptor și gătiți până se umflă și se fixează, aproximativ 12 până la 15 minute. Întoarceți-vă pe o placă de tăiere și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei. Aruncați verdeața bebelușului cu uleiul rămas și sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Așezați verdeața deasupra tortilei, tăiați-o în pene subțiri și serviți.