Tortas De Porc Ars
Tortas de porc ars ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză Monterey jack, baghetă, fasole pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ulei de măsline spaniol Tortas / Tortas de Aceite, Tortas de Hot Dog la grătar (Tortas de salchicha), și Sandwich de porc fiert cu bulion picant de roșii (Tortas Ahogadas).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați chimenul și sarea; presărați uniform peste carnea de porc.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în felii subțiri.
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 3/4 inci; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare.
Așezați jumătățile de pâine, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe 2 minute sau până se rumenesc.
Așezați fasolea și salsa într-un castron mic; se pasează cu o furculiță până aproape se omogenizează. Lingură amestec de fasole în jumătatea inferioară a baghetei. Se acoperă cu carne de porc, brânză, ceapă, roșii, jalapeo, avocado și jumătatea superioară a baghetei.