Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1008 calorii, 14g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați ouăle, zaharurile, uleiul și iaurtul într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină până când se combină. Se amestecă morcovii până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Turnați aluatul într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci (nu este nevoie să acoperiți cu unt), netezindu-l în colțuri cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți, rotind vasul după 20 de minute, până când o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, aproximativ 40 până la 50 de minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet înainte de îngheț, cel puțin 2 ore. Între timp, prăjiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
Așezați nucile pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor și parfumate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați untul și crema de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este ușor, pufos și complet încorporat, aproximativ 3 minute.Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul pudră și vanilia. Întoarceți mixerul la scăzut și amestecați până când zahărul este încorporat, aproximativ 30 de secunde.Opriți mixerul și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză medie-mare și amestecați până când glazura este cremoasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți toată glazura într-un strat uniform peste tortul răcit și presărați uniform nucile prăjite peste glazură. Dacă nu intenționați să mâncați tortul în 4 ore, acoperiți-l cu folie de plastic și dați-l la frigider până la 3 zile. Înainte de servire, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute pentru a scoate frigul.