Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1008 calorii, 14g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, ienibaharul și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați ouăle, zaharurile, uleiul și iaurtul într-un castron mare și bateți până când ouăle sunt rupte și amestecul este bine combinat. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați amestecul de făină până când se combină. Se amestecă morcovii până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Turnați aluatul într-un vas de copt din sticlă de 13 x 9 inci (nu este nevoie să acoperiți cu unt), netezindu-l în colțuri cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți, rotind vasul după 20 de minute, până când o scobitoare sau un tester de tort introdus în centru iese uscat cu doar câteva firimituri, aproximativ 40 până la 50 de minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet înainte de îngheț, cel puțin 2 ore. Între timp, prăjiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
7
Așezați nucile pe o foaie de copt și coaceți până se rumenesc ușor și parfumate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați untul și crema de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie-mare până când este ușor, pufos și complet încorporat, aproximativ 3 minute.Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul pudră și vanilia. Întoarceți mixerul la scăzut și amestecați până când zahărul este încorporat, aproximativ 30 de secunde.Opriți mixerul și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului și ale paletei. Rotiți mixerul la viteză medie-mare și amestecați până când glazura este cremoasă și pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți toată glazura într-un strat uniform peste tortul răcit și presărați uniform nucile prăjite peste glazură. Dacă nu intenționați să mâncați tortul în 4 ore, acoperiți-l cu folie de plastic și dați-l la frigider până la 3 zile. Înainte de servire, lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 45 de minute pentru a scoate frigul.