Tort Ușor De Ciocolată Perfectă
Ușor tort de ciocolată perfectă este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Perfectă, Tort Perfect Cu Noroi De Ciocolată, și Tort De Ciocolată Perfectă.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric 2 minute.
Se toarnă aluatul în 2 prăjituri rotunde unse și făinoase de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă. Acoperiți și răciți 1 oră.
Întindeți umplutura de frișcă între straturi.
Întindeți glazura cremoasă de ciocolată deasupra și pe părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.