Tort Triplu De Ciocolată Tres Leches
Tortul Triple Chocolate Tres Leches este un fără gluten desert. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați knudsen cream, devil ' s food cake mix, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort De Ciocolată Tres Leches.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Tort rece în tigaie 10 min; pierce cu furculiță mare la intervale de 1/2 inch.
Se topește 7 oz. ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet. Amestecați laptele și smântâna în blender până se omogenizează.
Adăugați ciocolată topită; se amestecă bine.
Se toarnă peste tort, tort re-piercing, dacă este necesar, până când amestecul de lapte este absorbit. La frigider 1 oră. Între timp, faceți bucle din ciocolata rămasă.
Se amestecă pudra de cacao în bici rece; răspândit pe tort. Sus cu bucle de ciocolată. A se păstra la frigider.