Tort Tres Leches (Tort Cu Trei Lapte)
Rețeta tort Tres Leches (tort cu trei lapte) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sud-americană. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 389 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de făină, lapte condensat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați TORT CU TREI LAPTE (TORTA DE TRES LECHES), Eggnog Tres Leches Tort Pops: Eggnog Trei Lapte Tort Pops, și Arroz con Tres Leches (budincă de orez cu trei lapte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați un vas de copt de 13 x 9 inci.
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos; se amestecă în ouă și 1/2 linguriță de vanilie.
Combinați făina și praful de copt; se adaugă treptat în amestecul de unt, amestecând pentru a se amesteca.
Se toarnă aluatul în vasul pregătit și se coace la 350 timp de 30 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Pierce tort cu o furculiță peste tot.
Combinați cele 3 lapte și turnați deasupra tortului; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați până se răcește bine, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Bateți frișca, zahărul pudră și vanilia rămasă la viteză medie-mare cu un mixer electric până se îngroașă; se întinde peste tort și se servește.