Tort Tres Leches cu Crema de Coco

Tort Tres Leches cu Crema de Coco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Tres Leches cu Crema de Coco. Această rețetă face 12 porții cu 392 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Un amestec de vanilie, ouă, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Pastel De Tres Leches Con Coco, și Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ouăle cu un mixer electric la viteză mare până se spumează. Bateți treptat în zahăr granulat; bate la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când este foarte gros și colorat cu lămâie. Bateți în apă și vanilie la viteză mică. Adăugați treptat făina, praful de copt și sarea, bătând doar până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LămâieLămâie
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 1 oră pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună toate ingredientele sosului Tres Leches. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți vârful tortului răcit peste tot cu scobitoare sau furculiță; turnați încet sosul peste tort, permițându-i să se înmoaie. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore până când cea mai mare parte a sosului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
7
Într-un castron mic răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Serviți tortul acoperit cu frișcă îndulcită, nucă de cocos, căpșuni și fructe kiwi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
CăpșuniCăpșuni
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Nucă De CocosNucă De Cocos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista