Tort Tiramisu

Tort Tiramisu
Reteta tort Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 734 calorii. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, gălbenuș de ou, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Tiramisu, Tort Tiramisu, și Tort Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 92 inch și puneți-le pe o foaie de copt.Cernem împreună făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați zahărul și bateți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați ouăle unul câte unul, apoi gălbenușul, bătând 1 minut după fiecare adăugare. Bateți vanilia; reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu Zara; răzuiți părțile laterale ale bolului după cum este necesar și amestecați numai până când ingredientele dispar în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi și neteziți blaturile cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Coaceți timp de 28 până la 30 de minute, rotind tigăile la jumătatea distanței. Când sunt complet coapte, prăjiturile vor fi aurii și elastice la atingere și un cuțit subțire introdus în centre va ieși curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Transferați prăjiturile într-un raft și răciți-le timp de aproximativ 5 minute, apoi rulați un cuțit în jurul părților laterale ale prăjiturilor, desfaceți-le și îndepărtați căptușelile de hârtie. Inversați și răciți la temperatura camerei partea dreaptă up.To faceți extractul: amestecați pudra de espresso și apa clocotită împreună într-o ceașcă mică până se omogenizează. Set aside.To faceți siropul: amestecați apa și zahărul împreună într-o cratiță mică și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1
Puneți mascarpone, zahărul, vanilia și lichiorul într-un castron mare și bateți până se omogenizează și se omogenizează.Lucrând cu mixerul standului cu accesoriul pentru tel sau cu un mixer manual, bateți smântâna grea până când menține vârfuri ferme. Treceți la o spatulă de cauciuc și amestecați aproximativ un sfert din frisca în mascarpone. Îndoiți restul de frișcă cu o lumină touch.To asamblați tortul: dacă vârfurile straturilor de tort s-au încoronat, folosiți un cuțit lung zimțat și o mișcare ușoară de tăiere pentru a le uniformiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați un strat cu partea dreaptă în sus pe o rundă de carton sau pe o farfurie de tort protejată cu benzi de ceară sau hârtie pergament. Folosind o perie de patiserie sau o lingură mică, înmuiați stratul cu aproximativ o treime din siropul espresso. Neteziți o parte din crema de mascarpone peste strat - folosiți aproximativ 1 1/4 căni - și apăsați ușor ciocolata tocată în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Puneți al doilea strat de tort pe blat și înmuiați partea superioară a acestuia cu jumătate din siropul espresso rămas, apoi întoarceți stratul și poziționați-l, înmuiat cu fața în jos, peste umplutură. Înmuiați partea superioară a tortului cu siropul rămas.Pentru glazură, bateți 1 până la 1 1/2 linguri din extractul de espresso rămas în umplutura de mascarpone rămasă. Gustați glazura în timp ce mergeți pentru a decide cât de mult extract doriți să adăugați. Dacă glazura arată ca și cum ar putea fi puțin prea moale pentru a se întinde peste tort, apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafața sa și puneți-o la frigider timp de aproximativ 15 minute. Puneți la frigider și tortul.Cu o spatulă lungă de glazură metalică, neteziți glazura în jurul părților laterale ale tortului și deasupra. Dacă doriți să decorați tortul cu boabe espresso acoperite cu ciocolată, apăsați-le în umplutură, făcând cercuri concentrice de fasole sau doar punând niște fasole în centrul tortului.Refrigerați tortul timp de cel puțin 3 ore (sau până la 1 zi) înainte de servire - elementele au nevoie de timp pentru a se contopi.Chiar înainte de servire, pudrați blatul tortului cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
MascarponeMascarpone
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista