Tort streusel cu mere cu nuci
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., tortul Streusel cu mere cu nuci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 536 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți alune albite, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Desert Streusel Cu Mere Cu Nuci, Desert Streusel Cu Mere Cu Nuci, și Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ungeți două cutii de sandviș de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt antiaderentă. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului împreună până când aveți un aluat neted și moale.
Împărțiți amestecul între cutii, neteziți suprafața cu o spatulă sau spatele unei linguri. Odată ce amestecul de tort este în tigaie, introduceți în el felii groase din cele 4 mere mici de mâncare decojite și cu miez (Cox-urile sunt ideale). Apoi coaceți timp de aproximativ 30 de minute (la jumătatea drumului prin coacere adăugați amestecul streusel deasupra uneia dintre prăjituri, vezi pasul următor de mai jos) până devine auriu și tortul revine când este apăsat. Rotiți pe un suport de răcire și lăsați să se răcească complet.
Între timp, frecați aproximativ zahărul muscovado ușor, făina simplă și untul.
Se amestecă alunele albite tocate aproximativ. La jumătatea drumului prin coacere, presărați amestecul de streusel deasupra uneia dintre prăjituri.
Pentru a face umplutura, bateți untul până este neted și cremos, apoi bateți treptat în zahărul glazurat. Bateți în extract de vanilie dacă îl utilizați.
Răspândiți crema de unt pe fundul buretelui care nu are streusel deasupra și sandwich cele două jumătăți ale tortului. Păstrați într-un recipient etanș și mâncați în termen de 2 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.