Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos
Tortul rece cu smântână cu lămâie-nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 293 calorii. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă knudsen, ulei, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți amestecul de tort, 1 cană smântână, ouă și ulei într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie cu tub de 10 căni sau tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 10 min. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe raft; îndepărtați ușor tigaia. Tort rece complet.
Se amestecă smântâna rămasă, nuca de cocos și zahărul într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă ușor biciul rece. Utilizați pentru a prăji tortul.