Porter tort este un vegetarian desert. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 461 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de praf de copt, făină, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Porter, Ganache Porter, Crunch De Porumb Caramel, Bezea Prăjită, Gatiti cartea: tort irlandez Porter, și Porter Float.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. C/marca de gaz 4). Căptușiți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie rotunde de 8 inci (20 cm) cu față înaltă (părțile laterale ar trebui să aibă aproximativ 2 3/4 inci/7 cm înălțime) cu hârtie cerată (rezistentă la grăsimi).
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Cernem făina, nucșoara, condimentul, praful de copt și sarea într-un castron. Frecați untul, apoi amestecați zahărul brun, stafidele și coaja confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Stafide
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți ouăle într-un alt bol și adăugați porterul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porter
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă în ingredientele uscate și se amestecă bine.
5
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți aproximativ 2 ore. Dacă tortul începe să se rumenească prea repede deasupra, acoperiți-l cu folie de aluminiu sau hârtie cerată (rezistentă la grăsime) după aproximativ 1 oră. Tortul se face atunci când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Lăsați tortul să stea în tigaie timp de aproximativ 20 de minute înainte de a-l întoarce și a-l răci pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Suport De Sârmă
Cuptor
Frigarui
Tigaie
7
De la Rachel ' s Irish Family Food de Rachel Allen, 2013 Editura Harper Collins