Tort Pi Ciucura Colada
Pi tort Colada ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 406 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de extract de rom, Ananas în suc, glazură Betty whipped și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Pi Ciucura Colada, Tort Pina Colada, și Tort Pina Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați ușor fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau fundul numai al tigaiei de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ananas, apă, ulei, ouă și 1 linguriță de extract de rom cu mixer electric la viteză mică 2 minute, răzuind bolul ocazional (nu exagerați).
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie. Pentru runde, Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se răcește 13x9 în tigaie.
Se amestecă restul de 1 linguriță de extract de rom în glazură.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
Se întinde cu 1/3 cană glazură. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă; se presară cu nucă de cocos prăjită. Pentru 13x9, îngheț deasupra tortului cu glazură; se presară cu nucă de cocos prăjită. Depozitați ușor acoperit.