Tort Omul de Zăpadă

Tort Omul de Zăpadă
Cake Snowman durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,03 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1278 de calorii, 10 g de proteine și 63 g de grăsime fiecare. Un amestec de lemn dulce, nucă de cocos, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu om de zăpadă, Tort cu om de zăpadă și Tort cu cocos cu om de zăpadă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecurile de prăjituri conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2
Turnați aluatul în două unse de 1 lt. boluri rezistente la cuptor, două unse de 10 oz. pahare cu cremă și o ceașcă pentru brioșe unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Ciocolată în Miniatură4-1/2 Lingurițe De Ciocolată în Miniatură
Echipamente pe care le vei folosi
Napolitana De CiocolataNapolitana De Ciocolata
3
Într-un cuptor la 350°, coacem ceașcă de brioșe timp de 18-20 de minute, căni de cremă pentru 45-50 de minute și bolurile pentru 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate prăjiturile din tavă pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Napolitana De Ciocolata1 Napolitana De Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Napolitana De CiocolataNapolitana De Ciocolata
1 Pachet (10 Uncii) Fulgi De Nucă De Cocos1 Pachet (10 Uncii) Fulgi De Nucă De Cocos
Cupe De CremăCupe De Cremă
4
Pentru glazură, smântână grasă și untul într-un castron. Adăugați zahărul de cofetarie, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența de întindere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Cupe De CremăCupe De Cremă
1 Gumă Verde Mare1 Gumă Verde Mare
Gumă VerdeGumă Verde
6 Bucăți De Lemn Dulce Roșu, împărțit6 Bucăți De Lemn Dulce Roșu, împărțit
Lemn-dulce Roșu, împărțitLemn-dulce Roșu, împărțit
2 M&M'S Roșii2 M&M'S Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
M&M-uri RoșiiM&M-uri Roșii
5
Cap și corp: Folosiți un cuțit zimțat pentru a nivela prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Pentru corp, așezați o prăjitură mare rotundă cu partea plată în sus pe placa de 8 inchi. farfurie de servire. Înghețați partea de sus a tortului.
7
Așezați prajitura mare rămasă deasupra cu partea plată în jos și marginile uniforme. Înghețați partea de sus și părțile laterale.
8
Pentru cap, așezați un tort cu cremă cu partea plată în sus deasupra corpului. Înghețați partea de sus a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
M&M-uri VerziM&M-uri Verzi
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
9
Așezați prajitura cu cremă rămasă deasupra cu partea plată în jos și marginile uniforme. Înghețați partea de sus și părțile laterale. Pune deoparte 1/4 cană de glazură pentru pălărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (16 Uncii Fiecare) Amestec De Prăjitură2 Pachete (16 Uncii Fiecare) Amestec De Prăjitură
Pachete Fiecare) Amestec De PrăjiturăPachete Fiecare) Amestec De Prăjitură
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
10
Apăsați nucă de cocos peste partea superioară și pe părțile laterale ale omului de zăpadă, rezervând puțin pentru a presăra pe farfurie mai târziu. Apăsați două M&M-uri maro pe față pentru ochi și trei M&M-uri verzi pe corp pentru nasturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
11
Folosește-ți degetele pentru a modela guma portocalie într-o formă de morcov. Apăsați capătul larg pe față pentru nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1
Puneți glazura rezervată într-un castron. Topiți chipsurile de ciocolată. Se amestecă chipsurile topite în glazură până se omogenizează. Îngheț vârful napolitanei. Cu partea de sus a cupcake-ului în jos, așezați cupcake-ul peste napolitana mată. Înghețați cupcake cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pune pălăria pe capul omului de zăpadă.
3
Înfășurați două bucăți de lemn dulce în jurul pălăriei chiar deasupra marginilor și tăiați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Aplatizați guma verde între hârtie cerată. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o formă de frunză de ilfin din gumă și așezați-o pe marginea pălăriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Pune două M&M roșii pe margine lângă frunza de ilis pentru fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
6
Finisare: Apăsați capetele a două bucăți de lemn dulce împreună pentru a crea o bucată lungă. Repetați cu două bucăți de lemn dulce rămase. Legați bucăți lungi de lemn dulce în jurul gâtului pentru eșarfă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Presărați farfuria cu nucă de cocos rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Reserva
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La palat vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista