Tort ombre cu ciocolată și caramel
Rețeta de tort ombre cu ciocolată și caramel poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,1 USD pe porție. Acest desert are 994 calorii, 14g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cap la magazin și ridica foarte unt, ciocolata, oală iaurt natural, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 42760 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Ombre Roz, Tort Violet Ombre, și Tort Ombre Cu Mandarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Unsoare și baze de linie de 2 x 20cm cutii de sandwich cu pergament de copt. Pentru bureții de vanilie și ciocolată, amestecați toate ingredientele, în afară de cacao, împreună cu un tel electric. Răsturnați jumătate din amestec într-un al doilea castron și bateți în cacao.
Răzuiți în cutii și coaceți timp de 20-25 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată.
Repetați pasul 1 pentru bureții Caramel & caramel-choc, lăsând din nou cacao din prima amestecare, apoi împărțind amestecul în jumătate și șuierând cacao într-un singur lot. Gatiti ca mai sus.
În timp ce bureții se răcesc, topiți ciocolata întunecată și laptele împreună într-un castron peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna și se răcește sau se răcește până se întinde.
Când bureții sunt reci, întindeți o treime din caramel peste buretele de vanilie și acoperiți cu buretele de Caramel.
Se întinde pe o altă treime din caramel și se acoperă cu Buretele Caramel-choc, apoi ultima treime din caramel și se acoperă cu buretele de ciocolată (nu intrați în panică dacă amestecați straturile, tortul va arăta în continuare grozav când tăiați).
Întindeți glazura de ciocolată peste tot tortul pentru a servi. Se va păstra într-un loc răcoros într-un recipient etanș până la 3 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "