Tort ombre cu ciocolată și caramel

Tort ombre cu ciocolată și caramel
Rețeta de tort ombre cu ciocolată și caramel poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,1 USD pe porție. Acest desert are 994 calorii, 14g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cap la magazin și ridica foarte unt, ciocolata, oală iaurt natural, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 42760 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort Ombre Roz, Tort Violet Ombre, și Tort Ombre Cu Mandarină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unsoare și baze de linie de 2 x 20cm cutii de sandwich cu pergament de copt. Pentru bureții de vanilie și ciocolată, amestecați toate ingredientele, în afară de cacao, împreună cu un tel electric. Răsturnați jumătate din amestec într-un al doilea castron și bateți în cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Răzuiți în cutii și coaceți timp de 20-25 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Repetați pasul 1 pentru bureții Caramel & caramel-choc, lăsând din nou cacao din prima amestecare, apoi împărțind amestecul în jumătate și șuierând cacao într-un singur lot. Gatiti ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
5
În timp ce bureții se răcesc, topiți ciocolata întunecată și laptele împreună într-un castron peste o tigaie cu apă care abia fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc, se amestecă smântâna și se răcește sau se răcește până se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
7
Când bureții sunt reci, întindeți o treime din caramel peste buretele de vanilie și acoperiți cu buretele de Caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se întinde pe o altă treime din caramel și se acoperă cu Buretele Caramel-choc, apoi ultima treime din caramel și se acoperă cu buretele de ciocolată (nu intrați în panică dacă amestecați straturile, tortul va arăta în continuare grozav când tăiați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți glazura de ciocolată peste tot tortul pentru a servi. Se va păstra într-un loc răcoros într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista