Tort Monstru Prostie

Tort Monstru Prostie
Tort monstru prostie ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 275 calorii. Este perfect pentru Halloween. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Un amestec de rulouri betty blastin' berry fruit roll-up-uri gustare de fructe chewy de fructe, gumdrop, glazură de vanilie bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prostie Monstru Cookie Pops, Cookie-uri monstru în onoarea Cookie Monster (și noul parteneriat al Sesame Street cu HBO!), și Cupcakes De Iepure Prostești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvilor rotunde de tort de 2 (8 inci) cu spray de scurtare sau gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 8 inci, folosind apă, ulei și ouă. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați prăjiturile de la 30 de minute la 1 oră sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
În castron mediu, amestecați 2 recipiente glazura și culoarea alimentelor portocalii. Pe farfuria de servire, Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, OpționalColorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, Opțional
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se întinde cu 1 cană de glazură portocalie. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Întindeți un strat subțire de glazură portocalie peste tort pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu glazură portocalie, folosind spatele lingurii pentru a crea textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
7
Răspândiți un cerc mare de glazură de vanilie pentru Globul ocular. Desfaceți 1 gustare de fructe; tăiați cercul mic pentru ochi și dinți pentru gură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
8
Așezați cercul în centrul ochiului. Sus cu gumdrop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
9
Răspândiți glazura de vanilie pentru gură; adăugați fructe roll-up pentru dinți. Conturați fiecare cu lemn dulce negru; adăugați genele ochilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
50 De Mini Bezele50 De Mini Bezele
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Desfaceți restul de gustare de fructe; înfășurați conul de înghețată. Introduceți frigarui în partea de sus a tortului; atașați conuri pentru a arăta ca niște coarne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Con De înghețatăCon De înghețată
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista