Tort Mojito
Această rețetă servește 15. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, zahăr pudră, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Mojito Cu Ananas, Mojito Final ... Sequel-Cherry Mojito, și Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 15 minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați ingredientele glazurate.
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu; continuați să fierbeți 3 minute, amestecând frecvent, până când glazura s-a îngroșat ușor.
Poke tort cald fiecare centimetru cu dinți furculiță.
Se toarnă glazura încet peste tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Încingeți fiecare porție cu frișcă, frunze de mentă și coajă de tei mărunțită. Depozitați ușor acoperit.