Tort Mojito

Tort Mojito
Această rețetă servește 15. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, zahăr pudră, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Mojito Cu Ananas, Mojito Final ... Sequel-Cherry Mojito, și Crimson Tide Mojito (Cherry Mojito).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați ingredientele glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu; continuați să fierbeți 3 minute, amestecând frecvent, până când glazura s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Poke tort cald fiecare centimetru cu dinți furculiță.
8
Se toarnă glazura încet peste tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Într-un castron mic, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Încingeți fiecare porție cu frișcă, frunze de mentă și coajă de tei mărunțită. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Coaja De TeiCoaja De Tei
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista