Tort Mimosa
Mimosa tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 599 calorii. Un amestec de sare, albușuri de ou, augar pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Cafea Fără Gluten Mimosa, Tequila Sunrise Mimosa (sau Mezcal Sunrise Mimosa), și Mimoza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 350 F.
Așezați albușurile în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul pentru tel. Într-un castron separat cerne împreună zahăr cofetar, făină de tort, și sare.
Bateți albușurile pe mediu-înalt până când formează vârfuri moi, aproximativ 1 1/2 minute. Cu mixerul în funcțiune, adăugați zahărul granulat într-un flux constant și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu aproximativ 1 minut mai mult
Adăugați ingredientele uscate rămase în patru adaosuri până când toate ingredientele sunt încorporate uniform. Se toarnă ușor într-o tigaie cu tub uns și se coace până când tortul devine maro auriu, aproximativ 40 de minute. Se lasă să se răcească pe un raft.
Pentru crema de portocale: spălați vasul mixerului și adăugați smântână, coajă de portocală, suc de portocale și zahăr pudră.
Bateți la viteză medie mare până se formează vârfuri, aproximativ 1 minut.
Serviți tortul acoperit cu cremă de portocale și supremes portocalii.