Tort Mat Hawaiian
Hawaiian tort mată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 53 de fani. Un amestec de ananas, topping biciuit extra-cremos, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Dovleac Mat, Tort De Ananas Înghețat, și Tort De Banane Înghețat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inci cu spray de gătit sau ungeți bine tigaia și acoperiți-o în interior cu făină pentru a preveni lipirea.
Bateți amestecul de tort, apa, ouăle, uleiul vegetal, 1 pachet de amestec de budincă cu cremă de nucă de cocos și 1 lingură de extract de rom într-un bol cu un mixer electric până la neted, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor ananasul zdrobit.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul a crescut, a devenit maro auriu și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 30 până la 35 de minute. Răciți tortul la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă, aproximativ 30 de minute.
În timp ce tortul se coace, întindeți 2 linguri de nucă de cocos fulgi pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Scoateți nuca de cocos, lăsați să se răcească și dați deoparte.
Pentru a face glazura, amestecati 1 pachet de nucă de cocos crema budinca se amestecă cu lapte până când amestecul devine gros și cremos, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor toppingul biciuit, 1/4 cană nucă de cocos fulgi, extract de nucă de cocos și 1 linguriță de extract de rom. Înghețați tortul și presărați nucă de cocos prăjită deasupra. Păstrați la frigider.