Hawaiian tort mată ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 53 de fani. Un amestec de ananas, topping biciuit extra-cremos, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Dovleac Mat, Tort De Ananas Înghețat, și Tort De Banane Înghețat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inci cu spray de gătit sau ungeți bine tigaia și acoperiți-o în interior cu făină pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți amestecul de tort, apa, ouăle, uleiul vegetal, 1 pachet de amestec de budincă cu cremă de nucă de cocos și 1 lingură de extract de rom într-un bol cu un mixer electric până la neted, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor ananasul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Zdrobit
Cremă De Nucă De Cocos
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Extract De Rom
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul a crescut, a devenit maro auriu și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 30 până la 35 de minute. Răciți tortul la temperatura camerei în tigaie pe un suport de sârmă, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
În timp ce tortul se coace, întindeți 2 linguri de nucă de cocos fulgi pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți nuca de cocos, lăsați să se răcească și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
7
Pentru a face glazura, amestecati 1 pachet de nucă de cocos crema budinca se amestecă cu lapte până când amestecul devine gros și cremos, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor toppingul biciuit, 1/4 cană nucă de cocos fulgi, extract de nucă de cocos și 1 linguriță de extract de rom. Înghețați tortul și presărați nucă de cocos prăjită deasupra. Păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Fulgi De Nucă De Cocos
Cremă De Nucă De Cocos
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Extract De Rom
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate