Tort Margarita
Tortul Margarita ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 328 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de tort betty, coajă suplimentară de tei, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Margarita, Tort Margarita, și Tort Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți numai fundul și făinați ușor tigaia de 13x9 inci sau pulverizați fundul cu spray de copt cu făină. În castron mediu, amestecați ingredientele crustei.
Se presara uniform pe partea de jos a tigaie; apăsați ușor.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul peste crustă.
Coaceți 34 până la 39 de minute sau până când se rumenesc ușor și partea superioară revine când este atinsă ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Îngheț cu topping biciuit; se presară cu coajă suplimentară de var. A se păstra ușor acoperit la frigider.