Tort Gogoașă Pâine Budinca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de pâine cu gogoși. Această rețetă face 10 porții cu Calorii 2006, 33g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați budinca de pâine, zahărul cofetarilor, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Budincă De Pâine Cu Gogoși Glazurate, Budinca De Gogoasa, și Set Budinca de lapte de capră cu cireșe Sherbet praf gogoasa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un robot de bucătărie, combinați scurt untul și zahărul, doar până se formează într-o bilă.
Adăugați ouă, smântână grea, scorțișoară și vanilie și procesați până la amestec.
Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci. Împărțiți gogoșile în bucăți de 1 inch și stratificați în tigaie. Împrăștiați stafidele deasupra.
Se toarnă amestecul de ouă peste gogoși; înmuiați timp de 5 până la 10 minute. Va trebui să împingeți bucățile de gogoși în jos în acest timp pentru a asigura o acoperire uniformă prin amestecul de ouă.
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 până la 40 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți încă 10 minute pentru a rumeni blatul. Budinca de pâine cu gogoși se face atunci când crema este setată, dar totuși moale.
Faceți sosul de rom: topiți untul la foc mediu într-o cratiță și scoateți focul.
Adăugați zahărul cofetarilor în untul topit și amestecați pentru a amesteca.
Se toarnă sosul peste budinca de pâine și se lasă să se înmoaie.