Tort fierbinte cu sundae

Tort fierbinte cu sundae
Rețeta Hot Fudge Sundae Cake poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 478 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert ieftin. Un amestec de cacao pentru copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete, cum ar fi Tort Hot Fudge Sundae, Hot Fudge Sundae Cake for Two și Minty Hot Fudge Sundae Cake.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, topește fulgii de ciocolată cu lapte și untul la foc mic. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu LapteChipsuri De Ciocolată Cu Lapte
Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)
Echipamente pe care le vei folosi
Litru De Stoc De Fructe De MareLitru De Stoc De Fructe De Mare
2
Se bate gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Placa De AcoperirePentru Placa De Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană (2 Bețișoare) Unt Nesărat, Tăiat în Bucăți1 Cană (2 Bețișoare) Unt Nesărat, Tăiat în Bucăți
3
Adăugați făina doar până se combină. Într-un castron mic, bate albușurile spumă. Adăugați treptat zahărul, batând până se formează vârfuri tari. Se pliază în amestecul de ciocolată până se omogenizează. Îndoiți migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Halloween, OptionalBomboane De Halloween, Optional
(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)(pasta De Castane, Disponibila La Magazinele Alimentare De Specialitate)
1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului1/2 Cană De Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
Zahăr Brun MuscavadoZahăr Brun Muscavado
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
4
Se toarnă într-un 10-in uns. farfurie de plăcintă sau vas de quiche.
5
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Smochine (uscate), TocateSmochine (uscate), Tocate
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
(poate Fi Sos Chili-usturoi)(poate Fi Sos Chili-usturoi)
6
Pentru sos, combinați zahărul, cacao și smântână într-o cratiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
2 Linguri Caju Sarate2 Linguri Caju Sarate
8 Roșii Mari, Tocate8 Roșii Mari, Tocate
Zahăr Brun MuscavadoZahăr Brun Muscavado
Echipamente pe care le vei folosi
Litru De Stoc De Fructe De MareLitru De Stoc De Fructe De Mare
7
Adăugați chipsuri demidulci și unt. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand chipsurile si untul se topesc si amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)Pungă De 16 Uncii De Covrigei SNYDER'S „Snaps” (pătrate)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane VerziDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Verzi
8
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
9
Tăiați prăjitura felii; deasupra cu inghetata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Proaspăt, Curățat și Tăiat în Felii De 3/4 InciAnanas Proaspăt, Curățat și Tăiat în Felii De 3/4 Inci
10
Stropiți cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Roșii Mari, Tocate8 Roșii Mari, Tocate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista