Tort Dublu Cu Banane Cu Susul În Jos
Tortul dublu Bananan cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 9. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 286 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, bicarbonat de sodiu, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu-Cireș Cu Susul În Jos, Tort Dublu Cu Pere Cu Glazură De Frunze De Dafin, și Tort De Banane Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de tort pătrată antiaderentă de 8 inci.
Tăiați 2 linguri de unt în bucăți de aproximativ 1/4 inci și aruncați uniform în tigaie.
Se presară uniform cu zahăr brun.
Feliați bananele întregi în cruce cu grosimea de aproximativ 1/2 inch. Aranjați feliile într-un singur strat în tigaie.
Stropiți uniform cu suc de portocale.
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți restul de 1/4 cană de unt și zahărul granulat până se amestecă bine. Bateți în ou până se amestecă bine, apoi piure de banane.
Adăugați amestecul de făină și laptele de unt alternativ, bătând la viteză mică doar până când este complet încorporat. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Întindeți aluatul peste banane în tigaie.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când o scobitoare introdusă în centrul celei mai groase părți (care nu atinge fructele de jos) iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește pe un raft aproximativ 15 minute. Rulați un cuțit între tort și părțile laterale. Inversați un platou peste tort și, ținându-le pe amândouă, inversați din nou. Ridicați cu grijă tava.